Aparatura si mobilier de kinetoterapie si fizioterapie
Transport suportat de catre cumparator
Transport suportat de catre cumparator
Coș cumpărături
Coș cumpărături
Tensiometru mecanic Moretti DM353
Cod produs: 1301
 
Setul contine: -un tensiometru mecanic Moretti DM 353 -un stetoscop profesional cu capsula simpla. Manometrul metalic este standard cu diametrul de 50 mm, fara stift de oprire (dispune de clips pentru atasarea pe manseta pentru usurarea utilizarii). Manseta este din material sintetic cu marcaj de pozitionare pe artera.Tensiometrul Mecanic cu Stetoscop Moretti DM 353 dispune de un sistem de prindere pentru fixarea comoda pe brat si brida de agatare pentru manometru. Valva de dezumflare asigura un reglaj fin al debitului de aer evacuat. Para si burduful sunt din cauciuc. Tensiometrul Mecanic cu Stetoscop Moretti DM 353 se livreaza cu gentuta de pastrare din plastic. Limite de masurare : 0 - 300 mmHg.

 Setul contine:
-un tensiometru mecanic Moretti DM 353
-un stetoscop profesional cu capsula simpla.

Manometrul metalic este standard cu diametrul de 50 mm, fara stift de oprire (dispune de clips pentru atasarea pe manseta pentru usurarea utilizarii).
Manseta este din material sintetic cu marcaj de pozitionare pe artera.Tensiometrul Mecanic cu Stetoscop Moretti DM 353 dispune de un sistem de prindere pentru fixarea comoda pe brat si brida de agatare pentru manometru.
Valva de dezumflare asigura un reglaj fin al debitului de aer evacuat. Para si burduful sunt din cauciuc.

Tensiometrul Mecanic cu Stetoscop Moretti DM 353 se livreaza cu gentuta de pastrare din plastic.
Limite de masurare : 0 - 300 mmHg.

Alte produse din această categorie
Tensiometru Microlife AG1-20 cu stetoscop

Cele mai vizitate produse