Aparatura si mobilier de kinetoterapie si fizioterapie
Transport suportat de catre cumparator
Transport suportat de catre cumparator
Coș cumpărături
Coș cumpărături

Termeni și Condiții

Va rugam, cititi cu atentie randurile de mai jos!

ATENTIE!

Pretul produselor NU include taxele de transport si de plata ramburs! Doar comenzile care depasesc 2000 RON, se livreaza gratuit. Dorim ca Dvs sa faceti cumparaturi fiind pe deplin edificati asupra calitatilor sau limitarii produselor. Va rugam deci sa cititi cu atentie descrierea si caracteristicile produsului pe care doriti sa o achizitionati.

Daca este necesar, cereti lamuriri suplimentare prin telefon sau e-mail. Toate produsele comercializate de noi sunt certificate de Ministerul Sanatatii, si respecta standardele internationale referitoare la dispozitive medicale. Caracteristicile tehnice prezentate pe site sunt luate din documentatia furnizorilor.

Garantia oferita de noi deriva din garantia internationala a producatorilor. Ca o consecinta, in caz de solicitare intemeiata a garantiei, noi vom proceda la inlocuirea sau repararea produsului, dupa caz. Continuarea procedurii de cumparare de catre Dvs se constituie intr-un acord implicit al Dvs asupra termenilor si conditiilor mentionate mai sus.

Cele mai vizitate produse