Aparatura si mobilier de kinetoterapie si fizioterapie
Transport suportat de catre cumparator
Transport suportat de catre cumparator
Coș cumpărături
Coș cumpărături
Stetoscop 3M™ Littmann® Classic II Pediatric
Preț cu TVA: 555 L

RemoveAdd
Cod produs: Classic II Pediatric
 
Domeniu de ulizare: Pediatrie - 3 ani garantie - Lungime totala: 71 cm - Greutate piesa de asculatie: 70 g - Diametrul membranei: 47 mm - Diametru palnie: 25 mmEste special conceput pentru copii. Acesta inglobeaza performanta Littmann intr-o piesa toracica de mici dimensiuni perfecta pentru auscultatia copiilor de toate varstele.

 Domeniu de ulizare: Pediatrie
 - 3 ani garantie
 - Lungime totala: 71 cm
 - Greutate piesa de asculatie: 70 g
 - Diametrul membranei: 47 mm
 - Diametru palnie: 25 mm
Este special conceput pentru copii. Acesta inglobeaza performanta Littmann intr-o piesa toracica de mici dimensiuni perfecta pentru auscultatia copiilor de toate varstele.

 

Caracteristici tehnice

1.Stetoscop unitubular, lungimea tubulaturii 71 cm

2.Piesa toracica confectionata din otel inoxidabil, cu diafragma dual-frequency si palnie, diametru 2,5 cm, greutate 70 g

3.Brate confectionate din otel inoxidabil, culoare metalica
Stetoscopul Littmann Classic II Pediatric este special conceput pentru copii. Acesta inglobeaza performanta Littmann intr-o piesa toracica de mici dimensiuni perfecta pentru auscultatia copiilor de toate varstele.

Piesa toracica a acestui model dispune de diagragma dual frequency. Aceasta inovatie 3M permite examinatorului ca asculte atat zgomotele de inalta frecventa, cat si cele joase fara a roti piesa toracica a stetoscopului, conferindu-i un plus de comfort. In mod practic, aplicarea piesei toracice pe piele fara a exercita presiune asupra ei va ajuta la auscultarea zgomotelor de frecventa joasa (auscultate cu palnia la stetoscoapele clasice), iar aplicarea de presiune asupra sa, va permite auscultarea zgomotelor inalte.
Piesa toracica dispune de o margine speciala non-metalica atat la nivelul diagragmei, cat si la nivelul palniei. Aceasta a fost construita pentru confortul pacientului, prin evitarea aplicarii stetoscopului rece pe piele. Littmann a eliminat tehnica incalzirii stetoscopului inainte de folosire din practica clinica.

Lungimea de 71 cm este optima atat pentru medicul mai scund, cat si pentru cei mai inalti. Olivele delicate realizeaza o fixare etansa in canalul auditiv extern izoland zgomotele exterioare si permitand o mai buna eficienta in auscultatia zgomotelor cardiace.

Durabilitate
Impreuna cu binecunoscutele abilitati acustice remarcabile, stetoscopul Littmann Classic II Pediatric are o tubulatura reintarita confectionata din PVC, rezistenta impotriva crapaturilor. Aceasta permite indoirea fara a avea grija deteriorarii. La interior, tubulatura contine doua canale care asigura o durabilitate deosebita. Bratele stetoscopului sunt usoare si permit o adjustare a tensiunii dintre ele. Confectionate din otel inoxidabil, sunt realizate pentru o viata lunga in slujba sanatatii. Toate acestea va asigura o utilizare indelungata si performanta exceptionala.

Alte produse din această categorie
Stetoscop 3M™ Littmann® Master Classic II
Stetoscop 3M™ Littmann® Cardiology III
Stetoscop 3M™  Littmann® MASTER CARDIOLOGY

Cele mai vizitate produse