Aparatura si mobilier de kinetoterapie si fizioterapie
Transport suportat de catre cumparator
Transport suportat de catre cumparator
Coș cumpărături
Coș cumpărături
FORA Diamond Mini glucometru cu conectare bluetooth pe Android si iOS
Preț cu TVA: 229.5 L

RemoveAdd
Cod produs: Primul glucometru din lume cu co
 
Primul glucometru din lume cu conectivitate pe platformele Android si iOS Precizie excelentã. Produsul îndeplineºte cerinþele noului standard ISO 15197, care impune condiþii mai restrictive privind precizia de mãsurare a glicemiei. • Uºor ºi discret. Ideal pentru persoanele cu un stil de viaþã activ. • Conectivitate prin Bluetooth. Rezultatele sunt transmise instantaneu pe orice dispozitiv mobil echipat cu iOS sau Android ºi de acolo mai departe cãtre familie, medici sau nutritionisti.

Caracteristicile notabile:
- Teste de glicemie cu tehnologia avansata GDH-FAD. Eliminã influenþa oxigenului sau a zaharurilor non-glucozice (de ex. maltoza sau galactoza) asupra mãsurãrii glicemiei
- Mãsurarea necesitã o picãturã foarte micã de sânge (0,5 µl de sânge).
- Rezultat exact în numai 5 secunde.
- Nu necesitã codare. Aparatul se codeazã automat la introducerea testului, eliminând riscul de codare greºitã ºi implicit rezultate incorecte.
- Conectivitate wireless prin Bluetooth. Rezultatele sunt transmise instant la un dispozitiv mobil sau calculator.
- 450 memorii. Aparatul poate sã stocheze pânã la 450 de rezultate, fãcând astfel posibilã urmãrirea în timp a evoluþiei acestora ºi eficienþa planului de management al diabetului.
- Marcare preprandial / postprandial. Rezultatele pot fi înregistarate separat, în funcþie de momentul mãsurãrii glicemiei. In acest fel se poate evidenþia influenþa meselor asupra valorilor glicemice ºi implicit ajusta planul de management al diabetului.
- Media rezultatelor pe 7, 14, 21, 28, 60 ºi 90 zile.
- 4 alarme de mãsurare.
- Afiºaj LCD iluminat din interior.
- Strãlucire ºi contrast. Datele afiºate au o strãlucire ºi un contrast care asigurã vizibilitate excelentã, zi sau noapte.
- Portabilitate. Aparatul are un design compact, discret ºi elegant. Incape uºor în orice buzunar
- Baterie reîncãrcabilã prin conector Micro-USB. Incãrcarea bateriei se face prin simpla conectare a glucometrului, cu cablul din trusã, la un port USB al oricãrui calculator.
- Tehnologie ASSI (Advanced Superior Sip-In). Picãtura de sânge este absorbitã rapid ºi complet în interiorul testului pentru o mãsurare sigurã ºi corectã. Mai puþine rezultate false sau teste irosite.

Aplicaþia iFORA
Pentru transferul datelor pe dispozitivul mobil (smartphone, tabletã, iPod, iPad, etc.) se descarcã gratuit aplicaþia IFORA, de pe Google Play sau AppStore, in funcþie de sistemul de operare instalat pe dispozitiv (respectiv Android sau iOS)

iFORA este o aplicaþie complexã pentru managementul diabetului ºi totodatã o punte de legãturã între pacient ºi persoanele cu care se aflã în contact (medicul care îl trateazã, membri ai familiei, prieteni, etc).

iFORA oferã pacientului o multitudine de pârghii pentru a-ºi controla mai eficient afecþiunea ºi o bogãþie de informaþii de ultimã orã, sfaturi, ghiduri practice, etc. Cu iFORA pacientul beneficiazã de:
• Setarea ºi urmãrirea þintelor de control glicemic
• Þinerea unui jurnal în care sunt evidenþiate valorile glicemice pe zile ºi ore, orele de masã, orele de activitate fizicã, dozele de insulinã, etc.
• Statistici ºi reprezentãri grafice ale valorilor glicemice (împãrþite pe intervale ale zilei: înainte de mese, dupã mese, dimineaþã, searã) pe perioade de 7- 14- ºi 28 zile
• Grafice „plãcintã” cu reprezentarea procentualã a valorilor glicemiei grupate în 3 categorii (mici, normale ºi mari) pe perioade de 7- 14- ºi 28 zile
• Informaþii despre exerciþiile fizice, intensitatea ºi dozarea acestora în funcþie de vârstã, sex, starea de sãnãtate, etc.
• Date despre alimente, conþinutul de carbohidraþi ºi aportul caloric al acestora
• 101 informaþii ºi sfaturi utile privind diabetul
• Informaþii despre medicamente insulinice ºi non-insulinice
• Transmitere de date pe Facebook ºi prin e-mail
• …ºi multe altele

Alte produse din această categorie

Cele mai vizitate produse