Aparatura si mobilier de kinetoterapie si fizioterapie
Transport suportat de catre cumparator
Transport suportat de catre cumparator
Coș cumpărături
Coș cumpărături
STERILIZATOR, PURIFICATOR DE AER
Preț cu TVA: 1800 L

RemoveAdd
Cod produs: STERILIZATOR, PURIFICATOR DE AER
 

STERILIZATOR DE AER

 Se poate folosi in prezenta persoanelor !

- Pre-filtrul - aerul din camera trece mai intai prin Pre-filtrul lavabil ce retine eficient particule mari de praf, scame, par de animale si totodata prelungeste durata de viața a filtrelor TRUE HEPA și Carbon Activ

- Filtrul HEPA reține microparticulele de praf, acarieni, polen, spori de mucegai, bacterii și virusuri. Filtrul HEPA reține particule de peste 0.25 microni într-o proporție de peste 99, 97%. 

- Filtrul de Carbon Activ neutralizeaza mirosurile neplăcute (fumul de țigară, mirosul de mâncare etc.) precum si diversi compusi organici volatili. 

- Lampa UV-C (spectru de lumina 254 nm - spectrul germicid) distruge în mod eficient bacterii, virusuri, ciuperci sau mucegaiuri, în proporție de 99, 99%

-  Ionizare - aparatul emite ioni negativi care aderă la praful și particulele poluante aflate în suspensie prin aer, acestea devin mai grele și sunt aspirate mai ușor de aparat. O cantitate mare de ioni negativi împrospătează aerul și ajută creierul să funcționeze mai bine. Ionizarea este permanent activa la pornirea aparatului.

Alte produse din această categorie
MidasAnAir 3040   dispozitiv pentru sterilizarea aerului

Cele mai vizitate produse