Aparatura si mobilier de kinetoterapie si fizioterapie
Transport suportat de catre cumparator
Transport suportat de catre cumparator
Coș cumpărături
Coș cumpărături
Filtre produse
Dezinfectant concentrat cu efect de curãþare SANISEPT-QUICK 1L
Preț cu TVA: 45 L

RemoveAdd
Cod produs: Sanisept
 
Spectru antimicrobian: bactericid, fungicid, virucid, ( MRSA, efect de inactivare si impotriva hepatitei B, HIV ºi Rotavirus). Domeniul de utilizare: poate fi utilizat ca dezinfectant rapid pentru obiecte ºi suprafeþe, ºi pe sticla acrilicã, cãruia nu-i dãuneazã. Este recomandat în cabinete medicale, cluburi de fitness, solarii, sau în orice loc frecventat de mulþi oameni. Ca recomandare specialã, pentru dezinfectarea spaþiilor infectate cu MRSA utilizate de bolnavi si izolate din cauza asta.

 Spectru antimicrobian:    

bactericid, fungicid, virucid, ( MRSA, efect de inactivare si impotriva hepatitei B, HIV ºi Rotavirus).

Substanþã antimicrobianã:   

combinaþia a trei baze cuaternare de amoniu

Termen de valabilitate:         

in ambalajul original 2 ani.

 Domeniul de utilizare: I: În instituþiile de îngrijire a pacienþilor, pentru incubatoare, în cãminele de bãtrani, grãdiniþe, ºcoli, instituþii publice ºi industria alimentarã (excepþie industria laptelui), cantine, restaurante, pentru pereti ºi pardoseli lavabile, pentru instrumentarul ºi mobilierul incãperilor în technicã de dezinfectare tradiþionalã.  Ca recomandare specialã pentru dezinfactarea spaþiilor infectate cu MRSA utilizate de bolnavi si izolate din cauza asta.

 Domeniul de utilizare II: poate fi utilizat ca dezinfectant rapid pentru obiecte ºi suprafeþe, ºi pe sticla acrilicã, cãruia nu-i dãuneazã. Este recomandat în cabinete medicale, cluburi de fitness, solarii, sau în orice loc frecventat de mulþi oameni unde vrem sã avem grijã , ca obiectele prinse de diferite persoane, sau care vin în contact în orice alt mod cu pielea sã nu transmitã infecþii de la o persoanã la alta. Soluþia este capabilã ca în concentraþia recomandatã sã acþioneze într-un timp foarte scurt, si obiectele utilizate în serie sã nu stea neutilizate din cauze procesului de dezinfectare.

 Atenþie:dupã utilizarea soluþiei sã folosim clãtire cu apã, sau ºtergere cu un obiect umed (prosop de ºters, prosop de hîrtie), pentru cã soluþia poate cauza iritaþii ale pielii.

Preparatul are ºi efect de curãþare.

Nu conþine aldehidã ºi clor.

 Concentraþia utilizatã ºi timpul de acþiune:   

                                                           Concentraþia 1- % -timp de acþiune 60 de minute

                                                            Concentraþia 2- % -timp de acþiune 30 de minute

 Pentru dezinfecþie rapidã:                     Concentraþia 7,5- % -timp de acþiune 1 de minut

Alte concentraþii utilizate ºi timpul lor de acþiune se aflã detaliat pe eticheta produsului.

 Prepararea soluþiei de lucru: În cazul soluþiilor de 1 ºi 2% : în 10 litri de apã de robinet se toarnã pentru procentajul dorit 1 sau 2 dl de concetrat de SANISEPT-QIUCK.

În cazul concentraþiilor de 5 sau 7,5 % în 4-5 L de apã de robinet se toarnã pentru % doritã 5 sau 7,5 dl de concetrat de SANISEPT-QIUCK, dupã care se mai adaugã apã de robinet pânã la 10 l.

 Utilizare: Soluþia de lucru se preparã proaspãt înainte de utilizare. Cu un instrument corespunzãtor, perie sau mop, se curãþã suprafaþa de curãþat si pe suprafaþa curatã se aplicã soluþia proaspãtã ºi se lasã sã se usuce. Sã lãsãm suprafaþa un pic umedã înainte de uscare pentru ca sã rãmânã o cantitate suficientã de dezinfectant. La nevoie se poate clãti dupã trecerea timpului de acþiune necesar. De ex. în 10ml de apã se pun 1 ml de concentrat , ºi soluþia de lucru astfel obþinutã se aplicã pe suprafaþã ºi se lasã sã se usuce. În caz de obiecte, instrumente technologice acestea se pun în soluþie ºi se curãþã mecanic cu perie sau burete dupã care se þin în soluþie pentru timpul necesar de acþiune

Atenþie:

                    Amestecarea cu alte substanþe dezinfectante, de curãþare este strict interzisã

                    Soluþie este, iritantã în contact cu ochi, pielea ºi mucoasele. Mãsurile de siguranþã care trebuie respectate în timpul utilizãrii se aflã pe etichetã ºi pe foaia de siguranþã.

Autorizaþie:     OTH 3581-2/2000 autorizaþie de bazã

                                    OTH 4373-3/2001 extensia impotriva impactului asupra MRSA

                        OKBI/1747/2000

                        OKK-OKBI BT071003

                        OKK-OKBI BT071001 (substanþa activã biocidã)

                        OKK-OKBI BT071002 (substanþa activã biocidã)

                                                            OKK-OKBI BT071003 (substanþa activã biocidã)

Alte produse din această categorie

Cele mai vizitate produse