Aparatura si mobilier de kinetoterapie si fizioterapie
Transport suportat de catre cumparator
Transport suportat de catre cumparator
Coș cumpărături
Coș cumpărături
Filtre produse
Dezinfectant Gigasept Instru AF 5L
Preț cu TVA: 446.35 L

RemoveAdd
Cod produs: 1008
 

Utilizat pt dezinfectia si curatirea manuala a instrumentarului termostabil si termolabil de toate tipurile (exceptand endoscoapele flexibile).

Datorita spectrului larg de eficacitate microbiologica si performantelor excelente de curatare (in special in bai cu ultrasunete), Gigasept Instru AF are toate proprietatile esentiale necesare pregatirii instrumentarului medical in spitale si cabinete medicale.

Actiune microbiologica:

Bactericid (inclusiv M.terrae), fungicid. Eficace impotriva virusurilor Capsulate (incl. HIV, HBV, HCV), virusurilor adeno si Papova SV40.

La curatarea in bai cu ultrasunete: eficace impotriva bacteriilor, fungilor, virusurilor capsulate (incl. HIV, HBV, HCV)

Compatibilitatea cu materiale:

Gigasept Instru AF este compatibil cu: metale, cauciuc, sticla, portelan, plastic (compatibil doar cu unele policarbonate). In contact cu alte produse, in special cele care contin aldehide, poate aparea decolorarea, reducerea eficacitatii sau acumularea de sedimente. Se va evita astfel combinarea cu alte produse pentru curatare.

Cand este utilizat pentru prima data, este recomandat ca instrumentele, baile pt instrumente si accesoriile sa fie bine clatite cu apa anterior.

Exemplu de preparare:

Pentru prepararea solutiei de lucru de 4% sunt necesare 40 ml solutie concentrata si 960 ml de apa. (200 ml pentru 5 litri de apa)

Conform standardelor EN/prEN concentratiile de lucru si timpii de contact sunt:

3% - 15 min.     >  2% - 30 min.  >  1, 5% - 60 min.

Solutia preparata poate fi utilizata timp de 7 zile. In cazul in care se constata murdarirea puternica, se recomanda totusi schimbarea solutiei.

Alte produse din această categorie
Dezinfectant Gigasept Instru AF 2L
Gigasept® FF new 2 L
Gigasept®AF Forte 5 L

Cele mai vizitate produse