Aparatura si mobilier de kinetoterapie si fizioterapie
Transport suportat de catre cumparator
Transport suportat de catre cumparator
Coș cumpărături
Coș cumpărături
Aspirator nasal racordat la aspiratorul casnic
Preț cu TVA: 55 L
Stoc:Pe stoc

RemoveAdd
Cod produs: Arianna
 
Acest aspirator nazal poate fi folosit si pentru igiena zilnica a copilului, fara a avea contraindicatii, incepand cu prima zi de viata! Acestui scop ii serveste in mod adecvat acest aspirator nazal pentru aspirarea nasului – “batista bebelusului”, racordat la aspiratorul casnic. Controlat clinic. Recomandat pentru varsta cuprinsa de 0-6 ani.

Descrierea de principiu:

      Gripa este o boala foarte frecventa a copiilor. Una din cele mai mari probleme este ca bebelusul si copilasul inca nu pot sa-si sufle nasul si trece un timp pana cand nou nascutul si bebelusul invata sa respire pe gura, asa ca un nas infundat cauzeaza mari neplaceri.
     
Din aceasta cauza secretiile acumulate in nas (muci) ingreuneaza mult respiratia, produc indispozitii si pot deveni chiar si sursa altor complicatii daunatoare sanatatii: otite, sinuzite si imbolnavirea cailor respiratorii inferioare. Este deci importanta eliminarea sistematica a secretiei nazale si eliberarea cornetelor nazale. Acestui scop ii serveste in mod adecvat acest aspirator nazal pentru aspirarea nasului – “batista bebelusului”, racordat la aspiratorul casnic. Desigur, consultatia medicala nu poate fi omisa : cauza scurgerilor purulente nazale indelungate trebuie sa fie stabilita de medic.
       Aspiratia secretiei serveste ca si adjuvant al tratamentului prescris de medicul de specialitate la refacerea starii generale si a respiratiei, respectiv pentru prevenirea complicatiilor. 

      Acest aspirator nazal poate fi folosit si pentru igiena zilnica a copilului, fara a avea contraindicatii, incepand cu prima zi de viata!
 

Utilizarea aspiratorului nazal “Batista Bebelusului”

      Bebelusul sau copilul va fi fixat in pozitie sezanda. Capul de aspiratie marcat cu A astupa complet nasul dintr-o parte. Instrumentul isi regleaza automat puterea de aspiratie !
      Aspiratia trebuie continuata cu intreruperi de cateva secunde, pana cand mucii curg. Capul de aspiratie introdus in orificiul nazal poate fi miscat in sus, in jos si lateral. Aspiratia poate fi repetata zilnic de mai multe ori pana gripa sau raceala sunt vindecate.
Modul de sterilizare

Se recomanda sterilizarea prin fierbere a capetelor de aspiratie marcate cu A.

Asamblare

\"\"

  1. capul de aspirare marcat cu “A” va fi introdus in partea marcata cu “B”
  2. Punem in functiune aspiratorul casnic
  3. Introducem partea marcata cu “C” in tubul flexibil al aspiratorului casnic

Demontare:

Scoatem partea marcata cu C din aspiratorul  inca in functiune, dupa care deconectam aspiratorul.
 
Dispozitivul este avizat de Ministerul Sanatatii din Romania

Cele mai vizitate produse