Transport suportat de catre cumparator
Transport suportat de catre cumparator
Aparatura si mobilier de kinetoterapie si fizioterapie
Coș cumpărături
Coș cumpărături
Categorii produseCategorii produse
Glucometru FreeStyle Lite
 
Noul glucometru FreeStyle Lite este nu numai cel mai mic glucometru, dar este totodata conceput sa fie si avantajos.\r\n\r\nDa rezultate precise in aproximativ 7 secunde; \r\nO acuratete surprinzatoare; \r\nNu e afectat de interferenta cu substante obisnuite (vitamina C, acetaminophen, aspirina, acid uric). \r\n

 

\r\n

\r\n

\r\n

 

\r\n

 

\r\n

\r\n

 

\r\n

 

\r\n

 

\r\n

 

\r\n

Patru alarme zilnice pe care le poti programa astfel incat sa se potriveasca orarului tau. Fie ca vrei sa-ti aminteasca sa-ti faci testul sau pur si simplu un memento pentru ca aceste alarme sa-ti fie utile.

\r\n

Cele mai utilizate zone de testare: antebrat, brat, coapsa, gamba, mana, deget.

\r\n

 

\r\n

Pachetul include: Glucometru, 10 teste, 10 lantete sterile, dispozitiv de intepare, manual de utilizare, ghid rapid de utilizare.

\r\n

 

\r\n

Prelevarea sangelui din zone alternative

\r\n

FreeStyle Lite este singurul glucometru de pe piata din Romania care poate preleva proba de sange necesara testarii din zone alternative cum ar fi: brat, antebrat, palma, coapsa. Cu celelalte glucometre prelevarea este posibila doar in varfurile degetelor, creand disconfort si durere.

\r\n

Cantitate mica de sange

\r\n

Aceasta este posibila deoarece glucometrul FreeStyle Lite necesita o proba de sange de marimea unui varf de ac. Adica de 0,3 microlitri. Alte glucometre de pe piata romaneasca necesita o cantitate de cel putin 3 ori mai mare. Unele glucometre necesita chiar o cantitate de sange de 10 ori mai mare decat glucometrul FreeStyle.

\r\n

In cazul prelevarii de catre pacient a unei picaturi prea mici de sange, testul nu se arunca ci sangele se poate reaplica pe test in decurs de 60 de secunde.  

\r\n

Precizie

\r\n

Gradul de eroare este foarte mic (max. 5%, posibil doar prin tehnica de biosensor culometric folosita de FreeStyle). Rezultatul testului nu este influentat de hematocrit, temperatura exterioara, altitudine, acid uric crescut, medicamente (aspirina, ibuprofen, tetraciclina, tolbutamid).

\r\n