Aparatura si mobilier de kinetoterapie si fizioterapie
Transport suportat de catre cumparator
Transport suportat de catre cumparator
Coș cumpărături
Coș cumpărături
STERILIZATOR, PURIFICATOR DE AER
Preț cu TVA: 1800 L

RemoveAdd
Cod produs: STERILIZATOR, PURIFICATOR DE AER
 

STERILIZATOR DE AER

 Se poate folosi in prezenta persoanelor !

- Pre-filtrul - aerul din camera trece mai intai prin Pre-filtrul lavabil ce retine eficient particule mari de praf, scame, par de animale si totodata prelungeste durata de viața a filtrelor TRUE HEPA și Carbon Activ

- Filtrul HEPA reține microparticulele de praf, acarieni, polen, spori de mucegai, bacterii și virusuri. Filtrul HEPA reține particule de peste 0.25 microni într-o proporție de peste 99, 97%. 

- Filtrul de Carbon Activ neutralizeaza mirosurile neplăcute (fumul de țigară, mirosul de mâncare etc.) precum si diversi compusi organici volatili. 

- Lampa UV-C (spectru de lumina 254 nm - spectrul germicid) distruge în mod eficient bacterii, virusuri, ciuperci sau mucegaiuri, în proporție de 99, 99%

-  Ionizare - aparatul emite ioni negativi care aderă la praful și particulele poluante aflate în suspensie prin aer, acestea devin mai grele și sunt aspirate mai ușor de aparat. O cantitate mare de ioni negativi împrospătează aerul și ajută creierul să funcționeze mai bine. Ionizarea este permanent activa la pornirea aparatului.

Cele mai vizitate produse