Transport suportat de catre cumparator
Transport suportat de catre cumparator
Aparatura si mobilier de kinetoterapie si fizioterapie
Coș cumpărături
Coș cumpărături
Filtre produse
Gigasept® Instru AF 5 L
Preț cu TVA: 375 L
Cod produs: Instru 5L

RemoveAdd
 
Utilizat pentru dezinfectia si curatarea manuala a intrumentarului termostabil si termolabil de toate tipurile (cu exceptia endoscoapelor flexibile). Are toate proprietatile esentiale necesare procesarii instrumentarului medical in spitale si cabinete medicale. Solutia de lucru Gigasept Instru AF este activa timp de 7 zile.

Utilizat pt dezinfectia si curatirea manuala a instrumentarului termostabil si termolabil de toate tipurile (exceptand endoscoapele flexibile).

Datorita spectrului larg de eficacitate microbiologica si performantelor excelente de curatare (in special in bai cu ultrasunete), Gigasept Instru AF are toate proprietatile esentiale necesare pregatirii instrumentarului medical in spitale si cabinete medicale.

Actiune microbiologica:

Bactericid (inclusiv M.terrae), fungicid. Eficace impotriva virusurilor Capsulate (incl. HIV, HBV, HCV), virusurilor adeno si Papova SV40.

La curatarea in bai cu ultrasunete: eficace impotriva bacteriilor, fungilor, virusurilor capsulate (incl. HIV, HBV, HCV)

Compatibilitatea cu materiale:

Gigasept Instru AF este compatibil cu: metale, cauciuc, sticla, portelan, plastic (compatibil doar cu unele policarbonate). In contact cu alte produse, in special cele care contin aldehide, poate aparea decolorarea, reducerea eficacitatii sau acumularea de sedimente. Se va evita astfel combinarea cu alte produse pentru curatare.

Cand este utilizat pentru prima data, este recomandat ca instrumentele, baile pt instrumente si accesoriile sa fie bine clatite cu apa anterior.

Exemplu de preparare:

Pentru prepararea solutiei de lucru de 4% sunt necesare 40 ml solutie concentrata si 960 ml de apa. (200 ml pentru 5 litri de apa)

Conform standardelor EN/prEN concentratiile de lucru si timpii de contact sunt:

3% - 15 min.     >  2% - 30 min.  >  1,5% - 60 min.

Solutia preparata poate fi utilizata timp de 7 zile. In cazul in care se constata murdarirea puternica, se recomanda totusi schimbarea solutiei.

Alte produse din această categorie

Cele mai vizitate produse

  • Canapea examinare cu cap rabatabil S2
  • Scara recuperare medicala plan inclinat din lemn
  • Seringa Guyon din inox 150 cc
  • Masa instrumentar inox pentru sala de operatie MI 13