Transport suportat de catre cumparator
Transport suportat de catre cumparator
Aparatura si mobilier de kinetoterapie si fizioterapie
Coș cumpărături
Coș cumpărături
Categorii produseCategorii produse
Filtre produse
Dezinfectant Gigasept AF 5L
Caracteristici produs
 
- foarte bunã putere de curãþare\r\n- excelentã compatibilitate cu materiale\r\n- soluþia valabilã timp de 7 zile - chiar ºi cu incãrcare proteicã

- foarte bunã putere de curãþare
\r\n- excelentã compatibilitate cu materiale
\r\n- soluþia valabilã timp de 7 zile - chiar ºi cu incãrcare proteicã

\r\n

Tipul preparatului

\r\n

Gigasept AF este o formulã combinatã pentru dezinfecþie ºi curãþare care nu conþine aldehide.

\r\n

Domeniul de utilizare

\r\n

Utilizat pentru dezinfecþia manualã a endoscoapelor termosensibile ºi termostabile, accesoriilor de anestezie, instrumentarului chirurgical, echipamentelor de laborator.
\r\n
\r\nDate tehnice
\r\n
\r\n- Compoziþie: 100 g Gigasept AF contin: 15,0 g clorurã de didecildimetilamoniu, 19,0 g fenoxipropanoli, 6,9 g aminoalchilglicin.
\r\n- Alte ingrediente (conf. recom. CE): 15 – 30 % tenside neionice, regulatori ph, inhibitori ai coroziunii, agenþi de colorare ºi parfum.

\r\n

Acþiune microbiologicã

\r\n

Gigasept AF este eficace împotriva:
\r\n- Bacterii (incl TbB / M. terrae)
\r\n- Fungi, HBV
\r\n- HIV
\r\n- Helicobacter pylori
\r\n- Vaccinia virus
\r\n- Rota virus
\r\n- Papova virus
\r\n- MRSA
\r\n- Adeno virus

\r\n

Valabilitate soluþiei

\r\n

Solutia Gigasept AF poate fi utilizata timp de 7 zile chiar ºi cu încãrcare proteicã. Institutul Robert Koch permite utilizarea unei soluþii dezinfectante timp de mai multe zile  în cazul în care producãtorul poate demonstra prin rapoarte de expertizã ca soluþia de lucru este eficace chiar ºi în prezenta evidentã a sângelui în soluþie (conf. Bundesgesundheitsblatt Nr. 6/97, vol 34, p 262)

\r\n

Compatibilitatea cu materialele

\r\n

Excelentã compatibilitate cu materialele în endoscopie a fost demonstratã în condiþii practice de spital în mai mult de 15000 cicluri de operaþie.

\r\n

Interacþiuni

\r\n

Când Gigasept AF în forma concentratã sau soluþia de lucru intrã în contact cu alte produse (în special cele care conþin aldehide), poate apãrea decolorarea, reducerea eficacitãþii sau acumularea de sedimente. Se va evita astfel combinarea cu alte produse pentru curãþare.
\r\n
\r\nCând Gigasept AF este utilizat pentru prima datã recomandãm ca instrumentele, bãile pentru instrumente ºi accesoriile sã fie bine clãtite cu apã anterior.
\r\n