Transport suportat de catre cumparator
Transport suportat de catre cumparator
Aparatura si mobilier de kinetoterapie si fizioterapie
Coș cumpărături
Coș cumpărături
Categorii produseCategorii produse
Lampa Bioptron Compact III
Caracteristici produs
 
Aparatul de Terapie cu Luminã BIOPTRON Compact III este creat pentru a fi folosit acasã, în spitale ºi în centre terapeutice. Aparatul este uºor de folosit de oricine, iar pentru a fi cât mai confortabil, este prevãzut cu un timer care emite un semnal la fiecare douã minute. Aparatul este ambalat într-o cutie de plastic uºor de manevrat ºi de depozitat acasã sau pentru cãlãtorii. Diametrul filtrului pentru BIOPTRON Compact III este de aprox. 4 cm. Doar pe baza de comanda, livrare in 4-5 zile.

 

Aproximarea diametrului filtrului: 4 cm

Alimentarea la reþea : 100-230 V~, 50/60 Hz

Consumul de energie : 56 VA

Puterea specificã becului de halogen : 20 W

Clasa de protecþie : Class II, IP 20

Tipul de aparat : Tip BF

Greutate (fãrã trepied): 0,5 kg

Temperaturã ambientalã

-          Funcþionare: +10°C pânã la +40°C

-         Depozitare: +5°C pânã la + 45°C

Lungimea de undã: 480 - 3400 nm

Gradul de polarizare : >95% (590 - 1550 nm)

Densitatea de putere specificã : av. 40 mW/cm2

Energie luminoasã per minut: av. 2.4 J/cm2

 

 

Ce este Lumina BIOPTRON?
Sistemul de Terapie cu Luminã BIOPTRON este un aparat medical de terapie cu luminã, patentat în întreaga lume, cu un dispozitiv optic specific de emitere a luminii care este similarã cu partea spectrului electromagnetic produsã de soare, dar fãrã sã conþinã radiaþii UV.

Terapia cu Luminã BIOPTRON acþioneazã într-un mod natural prin susþinerea capacitãþilor de regenerare ºi echilibrare ale corpului ºi de aceea ajutã organismul sã-ºi activeze potenþialul propriu de vindecare. Odatã intratã în þesuturi, energia solarã ajutã procesul de biostimulare (ceea ce înseamnã cã stimuleazã mai multe procese biologice din organism într-un mod pozitiv, îmbunãtãþind astfel funcþiile corpului).

Uºor de folosit ºi o terapie non-farmaceuticã
Tehnologia BIOPTRON este foarte des folositã ºi a fost acceptatã în medicinã ca un aparat medical uºor de folosit, eficient ºi non-farmaceutic. În cei peste 15 ani de cercetãri clinice în toatã lumea, s-a demonstrat eficacitatea aparatului folosit împreunã cu tratamentul clasic în plãgile acute ºi cronice ca ºi în plãgile post-operatorii.
Filosofia de vindecare a lui Hippocrate a început sã influenþeze din nou domeniul medicinii: "primum non nocere" ("Mai întâi, nu faceþi rãu") ºi "Cinstiþi puterea de vindecare a naturii".

Sistemul de Terapie cu Luminã BIOPTRON este aprobat ca aparat medical, potrivit Directivei 93/42/EEC. 

 

 

Terapia cu Luminã BIOPTRON trebuie aplicatã individual. Durata fiecãrei ºedinþe ºi întregul tratament depinde în primul rând de tipul problemei de sãnãtate ºi de starea suprafeþei care urmeazã a fi tratatã.

În funcþie de indicaþii, tratamentul cu Terapia cu Luminã BIOPTRON nu va dura decât câteva minute, o datã sau de douã ori pe zi. Terapia ar trebui aplicatã când aveþi timp sã vã relaxaþi ºi astfel sã vã bucuraþi de efectul biostimulativ. 

 

Suport Bioptron Compact III (cod: PAG-864-K) - 436,80 Ron

Set terapie de culori Bioptron Compact III (cod: PAG-865-C) - 1627,50 Ron