Transport suportat de catre cumparator
Transport suportat de catre cumparator
Aparatura si mobilier de kinetoterapie si fizioterapie
Coș cumpărături
Coș cumpărături
Categorii produseCategorii produse
Filtre produse
Aparat de masaj cu infrarosu Ufesa - MJ 8321
 
- 4 accesorii pentru masaj - Maner comod - Putere : 230 V - Placã cu cãldurã ºi infraroºii cu efect terapeutic - 4 accesorii :suprafeþe mici, perie de masaj, muscular, piele capilarã - Mâner lung cu cot cu 4 poziþii - Cap flexibil

 Ideal pentru calmarea durerilor musculare si reumatice, are si rol de stimulare a circulatiei sangelui. De asemenea, aparatul este util si in aplicatiile cosmetice, favorizand deschiderea porilor, inlesnind absorbtia cremelor sau a altor produse cosmetice. Utilizarea aparatului este foarte simpla: extremitatea rosie se pune pe piele si, fara a se apasa, se misca incet, evitand insa a concentra lumina rosie intr-un singur punct al pielii. Se recomanda utilizarea aparatului de 3-4 ori pe zi, in sedinte de 5-10 minute, cu o pauzã de cel putin 45 de minute intre aplicari.

Manerul flexibil al aparatului, MASSAGER VARIO, ajuta la masarea zonelor mai putin accesibile.Aparatul mai are si o serie de alte 4 accesorii pentru masaj prin vibratie. Accesoriile sunt dedicate diverselor tipuri de masaj: pentru dureri musculare, pentru relaxare, masaj anticelulitic si masaj intensiv pentru favorizarea circulatiei. Aparatul indeplineste 3 functii - caldura, masaj ºi, impreuna caldura si masaj -  poate fi utilizat si prin haine.