Transport suportat de catre cumparator
Transport suportat de catre cumparator
Aparatura si mobilier de kinetoterapie si fizioterapie
Coș cumpărături
Coș cumpărături
Categorii produseCategorii produse
Aerosol cu compresor Norditalia - HI NEB
Caracteristici produs
 
Aparat de aerosoli prevãzut cu un compresor performant cu piston ºi funcþionare continuã. Este prevazut cu mâner, compartiment pentru înfãºurarea cordonului de alimentare ºi filtru de rezervã. Dotarea standard include ºi un set de stickere colorate reprezentând vietãþi marine, care îl fac atractiv ºi prietenos pentru copii. Design modern, carcasã din plastic rezistent la ºocuri, culori atractive. Specificaþii tehnice: - Presiunea de lucru: 0,8 bar - Debit liber: 14 l/min - Nivel de zgomot la 1m: 35dBA - Mod de funcþionare: continuu (non-stop) - Garanþie: 2 ani

 

Aparat de aerosoli prevãzut cu un compresor performant cu piston ºi funcþionare continuã. Presiunea inaltã de lucru asigurã o vitezã mare de vaporizare ºi o dimensiune eficace din punct de vedere terapeutic a particulelor nebulizate, la care contribuie ºi flaconul nebulizator Neboplus cu 2 viteze. Graþie formei sale compacte, Hi Neb este uºor de transportat ºi depozitat. Este prevazut cu mâner, compartiment pentru înfãºurarea cordonului de alimentare ºi filtru de rezervã. Dotarea standard include ºi un set de stickere colorate reprezentând vietãþi marine, care îl fac atractiv ºi prietenos pentru copii. Design modern, carcasã din plastic rezistent la ºocuri, culori atractive.


 

Flaconul nebulizator Neboplus cu 2 viteze
Este un dispozitiv novator care produce particule intr-o gamã dimensionalã eficace pentru toate cãile respiratorii ºi care oferã posibilitatea de alegere a vitezei de nebulizare: dop deschis – vitezã mare, dop închis – vitezã micã.
Reduce cantitatea de medicament risipit ºi creºte eficienþa tratamentului. Funcþioneazã chiar ºi în poziþie înclinatã, permiþând tratarea pacienþilor imobilizaþi la pat. Este fabricat numai din materiale care respectã standardele medicale, biocompatibile ºi netoxice.


Viteza de nebulizare
Dop deschis: 0,37 ml/min
Dop inchis: 0,22 ml/min